Op zoek naar audi rs2 te koop?

audi rs2 te koop
Te koop compleet gerestaureerde Audi RS2 Avant uit Duitsland.
Inbouwstation en auto import service onder één dak. Te koop compleet gerestaureerde Audi RS2 Avant uit Duitsland. UPDATE deze Audi RS2 is verkocht. Wij importeren achter graag een andere Audi uit Duitsland voor u. Deze zeer zeldzame Audi RS2 Avant van 08/1995 hebben wij geïmporteerd uit Duitsland en vervolgens volledig gerestaureerd. Dit unieke verzamelaarsobject verkeert in absolute nieuwstaat. Waarschijnlijk is dit één van de mooiste zo niet dé mooiste RS2 op de markt in Europa in Nederland is dit momenteel überhaupt het enige exemplaar dat te koop wordt aangeboden. Zoekt u een unieke youngtimer die u desgewenst dagelijks kunt gebruiken?
boxer playboy
Schitterende en knalrode Audi RS2 te koop Autoblog.nl.
Auteur nicolasr gepost 11-07-2016 om 1951 47 Reacties. Met zo'n mooi glimmend logo van Porsche ernaast. Het was 1994 en Audi verraste vriend en vijand met de RS2. Een door Porsche getunede powerversie van de eigen 80 Avant. Voorzien van een schreeuwende 22 liter vijfcilinder met 316 pk. Tegenwoordig is het nog steeds geen stakker maar in die tijd écht een beul met een grote B.
flockfolie
Consignatie oldtimer of youngtimerAudi RS2 Avant Quattro thecoolcars.nl.
Audi RS2 Avant Quattro. 0 Posted by thecoolcars 25 februari 2014 Overig aanbod. De Audi RS2 Avant Quattro is in een beperkte oplage geproduceerd van maart 1994 tot juli 1995. Het was niet alleen de eerste Audi die onder het RS label wat voor RennSport staat tot stand kwam maar was het tevens de eerste powerstation met de prestaties van een sportwagen. Mede door de vierwielaandrijving was de RS2 ook heel goed bruikbaar als comfortabele en veilige alleskunner. De ontwikkeling vond plaats in een joint venture met Porsche.
remeha tzerra cw4
Vind Audi RS2 Autos op Marktplaats.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Occasions jong gebruikte en nieuwe Audi RS2 kopen.
Audi RS Occasies Tweedehands auto Auto kopen AutoScout24.
Deze eerste Audi RS liep bij AudiÂ's dochterfirma Quattro van de band. Aan de buitenkant was de Audi RS te herkennen aan PorscheÂ's rood gelakte remblokken de doorlopende lichtbalk achterop de auto en het RS-logo op het radiatorrooster. De eerste sportcombi accelereerde in 224 seconden naar 200 km/u en kon een maximumsnelheid van 262 km/u bereiken. Vandaag de dag zijn er van het originele model dat nieuw meer dan 100.000 Duitse mark kostte nauwelijks meer dan 500 exemplaren in Duitsland. De opvolgers Audi RS4 en Audi RS5. Pas na een vierjarige pauze begon Audi Quattro in 1999 met de productie van een nieuw RS-model.
Audi RS2 occasion Tweedehands Audi RS2 GasPedaal.nl.
Verreweg de meeste van deze modellen zijn binnen Europa gebleven. Enkele modellen zijn geëxporteerd naar Zuid-Afrika. De tweedehands Audi RS2 is dan ook redelijk uniek te noemen als het om de Audi modellen gaat. Een aanvulling op de sportcollectie. De Audi RS2 is natuurlijk niet het eerste model dat door Audi werd uitgegeven als sportmodel. Eerder in 1990 werd voortbordurend op het succes van de bekende Audi Quattro al de Audi Coupé Audi S2 op de markt gebracht welke een basis had die vergelijkbaar was met de oudere Audi 80 B3. Drie jaar later volgden de stationwagen en de sedan van de Audi S2 op de markt gevolgd door de Audi RS2 in 1994.
Richard in de Audi RS2 Avant TopGear.
Richard in de Audi RS2 Avant. De ultieme wolf in schaapskleren dat is deze in samenwerking met Porsche gemaakte stationcar. Richard probeert m uit. Dit artikel lees je pas wanneer je vandaag voor de tweede keer op deze website komt. Dat zit zo de Audi RS2 Avant is geen auto die je direct naar adem doet snakken. Op het oog is het een normale en niet al te grote stationcar die er zelfs een tikje saai uit ziet. Daar kan de felblauwe lak niets aan veranderen. Vergeleken met de huidige uitgedijde stationcars van Audi is de RS2 een kleintje.
Madam grafisch bureau. brugsesteenweg 196. 8740 pittem.
bouwjaar / année 07/1994. / kilométrage 167.000 km. kleur / couleur RS-blauw/RS-bleu. vermogen / puissance 315 PK. extra set velgen en banden. extra set de jantes et pneus. prijs 17.500 Euro of doe een bod! prix 17.500 Euro ou faites un offre! Een wolf in schaapsvacht! Zelfs moderne prestatiegerichte auto's zijn vaak niet in staat om deze wagen te evenaren door hun hogere gewicht.

Contacteer ons